Relámpagos en pasta choux con crema de anchoasLightning of choux pastry stuffed with anchovies cream
Ingredients:
- 250 grs de queso philadelphia
- 8 anchoas en aceite
- Para la pasta choux:
- 250 ml de agua
- 150 grs de harina
- 100 grs de mantequilla
- 1 yema de huevo
- 3 huevos grandes
- sal
- 250 grams of cream cheese
- 8 anchovies in oil
- For the choux pastry:
- 250 ml water
- 150 g flour
- 100g butter
- 1 egg yolk
- 3 large eggs
- salt
Directions:
- Hago primero la pasta choux, pongo a hervir el agua, con la mantequilla y una pizca de sal. Cuando hierva, echo la harina de una vez, y remuevo con una espátula hasta que la masa se despegue de las paredes de la olla. Retiro y dejo templar.
- Añado después los huevos de uno en uno, y mezclo hasta que queden integrados . La masa tiene que quedar fluída pero no líquida, de tal forma que al coger un poco con la espátula y alzarla forme un pico
- Pongo la masa en manga pastelera con boquilla rizada y formo los palitos. pinto con la yema de huevo batida y horneo 200 grados 15 minutos. Después horneo 5 min mas a 175 grados. Retiro. Cuando enfríen los corto por la mitad. Mezclo el queso y las anchoas y coloco la crema en otra manga. Relleno
- Y listo… mmmmmm dELICIUS
- I first choux paste, I put to boil the water, butter and salt . When boiling , I miss the flour all at once , and I remove until the dough pulls away from the sides of the pot. Retirement and allowed to warm .
- Then add eggs one at a time , and mix until they are integrated. The dough needs to be fluent but not liquid , so that the catch a little and lift it forms a peak
- I put the dough into pastry bag with nozzle and formed curly sticks . paint with the beaten egg yolk and bake 200 degrees 15 minutes. After 5 min bake at 175 degrees more . Retiro. When cool cut them in half . Mix cheese and anchovies and put the cream on other sleeve. stuffing
- And ready … mmmmmm DELICIUS
Tagged: LA PENSION DE SANTI
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